DOLAR 34,2284 0.11%
EURO 37,3190 0.28%
ALTIN 2.948,480,75
BITCOIN 23099982,62%
Ordu
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

BÜYÜKŞEHİR BAYRAMA HAZIR…

BÜYÜKŞEHİR BAYRAMA HAZIR…

ABONE OL
11 Haziran 2024 13:58
BÜYÜKŞEHİR BAYRAMA HAZIR…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı’nda vatandaşların sağlıklı ve hijyenik koşullarda kurban ibadetlerini yerine getirebilmesi amacıyla il genelinde kurban satışı ve kesiminin yapılacağı yerlerdeki hazırlıklarını tamamladı.

Kurban alım, satım ve kesim yerleriyle vatandaşlara bu Kurban Bayramı’nda da hizmet verecek olan Büyükşehir Belediyesi, 7 ilçede 7 ayrı noktada bulunan kesim yerlerinde bayram süresince veteriner hekimler kontrolünde kurban kesimi yapacak.

KESİMLER VETERİNER HEKİMLER KONTROLÜNDE GERÇEKLEŞECEK

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, vatandaşların kurban ibadetlerini rahatlıkla yapması için gerekli tedbirleri aldıklarını söyleyerek, “Bayram süresince Ünye, Fatsa, Aybastı, Gölköy, Akkuş ve Kabadüz ilçesi mezbahaları ile Altınordu Eskipazar Mahallesi’ndeki kurban satış yerine kurulacak mobil mezbahada açık kesim alanında kurban kesimi yapılacak. Kurbanlıklar, veteriner hekimlerin kontrolünde 10-15 dakikada kesilecek ve ardından vatandaşlara teslim edilecek. İlçe belediyeleri tarafından tespit edilen açık kurban kesim yerlerinde de kurbanlar kesilebilecek. Vatandaşlarımızın kurbanlarını, Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyelerimizin belirlediği yerler dışında kesmemesi gerekiyor” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.