DOLAR 34,2384 0.14%
EURO 37,2924 0.21%
ALTIN 2.945,540,65
BITCOIN 23016892,24%
Ordu
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

YEŞİL YOLDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

YEŞİL YOLDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

ABONE OL
2 Eylül 2024 15:19
YEŞİL YOLDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karadeniz Bölgesi’nin yaylalarını ve turizm merkezlerini birbirine bağlayacak olan Yeşil Yol Projesi hız kesmeden devam ediyor.

Karadeniz Bölgesi’nin yaylalarını ve turizm merkezlerini birbirine bağlayacak olan Yeşil Yol Projesi içerisinde bulunan Kabadüz ilçesi Çambaşı Yaylası ve Giresun Paşakonağı Yaylası güzergahında beton yol çalışmaları devam ediyor.
Kabadüz ilçesi Musakırık Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Çambaşı ile Giresun Paşakonağı Yaylalarını birbirine bağlayan 4.6 km’lik güzergahı, iklim şartlarının uygun olması halinde kısa sürede tamamlayarak hizmet vermeye başlayacak.
Yeşil Yol Karadeniz’de 9 ilin yaylalarını birbirine bağlayacak. Proje kapsamında Samsun, Ordu, Giresun, Tokat, Gümüşhane, Bayburt, Trabzon, Rize ve Artvin yaylalarını birbirine bağlıyor. Yeşil Yolu kullanan turistlerin, Samsun’dan başlayıp Sarp Sınır Kapısı’na kadar doğaya dokunarak, doğayı izleyerek turizm faaliyetine katılması üzerine planlanmış bir çalışma. 2 bin 600 km’lik güzergâhın Ordu sınırları içerisindeki proje için Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.