DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2145736-1,35%
Ordu
15°

HAFİF YAĞMUR

13:03

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

“GÜLYALI ORADA, SAYIŞTAY ORADA” 

“GÜLYALI ORADA, SAYIŞTAY ORADA” 

ABONE OL
14 Eylül 2024 16:35
“GÜLYALI ORADA, SAYIŞTAY ORADA” 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Yerel ve Ulusal Basınla Kahvaltı Buluşması” toplantısına katılan MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, hakkındaki iddialara cevap verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk son günlerde Gülyalı Belediyesi’nin Ulaş Tepe dönemindeki borçlarının kendisi tarafından açıklanmasının engellendiği iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi. Gülyalı Belediyesi’nin, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe döneminden var olan borçlarının kendisi tarafından açıklatılmadığı iddialarına oldukça açık ve net bir şekilde yanıt veren MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, “Böyle birşey olabilir mi? Gülyalı Belediyesi orada, kıymetli başkanı orada, sayıştay orada. Böyle bir durum söz konusuysa Sayıştay denetmenleri gelir ve kamuoyuyla bilgileri paylaşır. Borç olup olmadığı ve bu konunun açıklanıp ya da açıklanmayacağı Gülyalı Belediye Başkanı Medet Sipahi’nin tasarrufundadır” diyerek sorunun muhatabının kendisi olmadığını ifade ederek kamuoyunda çıkan bu tarz konuşmaları dedikodudan ibaret diyerek yorumladı. 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.