DOLAR 34,1739 -0.05%
EURO 37,1824 -0.12%
ALTIN 2.937,590,38
BITCOIN 23137801,09%
Ordu

HAFİF YAĞMUR

05:45

İMSAK'A KALAN SÜRE

BAŞKANLAR DOĞA KATLİAMINA BİRLİKTE DUR DEDİ

BAŞKANLAR DOĞA KATLİAMINA BİRLİKTE DUR DEDİ

ABONE OL
2 Ekim 2024 15:28
BAŞKANLAR DOĞA KATLİAMINA BİRLİKTE DUR DEDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ordu’da 4 CHP’li belediye başkanı ortak açıklama yaparak, yaylalarımızda yapılacak maden faaliyetlerinin durdurulmasını istediler

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Çamaş Belediye Başkanı Leyla Çıtır, Gürgentepe Belediye Başkanı Cemil Coşkun ve Kabataş Belediye Başkanı Bülent Güney, Ordu’nun yaylalarında maden talanına karşı ortak açıklama yaptı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Suyumuzun, toprağımızın, doğal yaşam alanlarımızın madencilik faaliyetleri başta olmak üzere farklı yöntemlerle talan edilmesine karşıyız.  Aybastı ilçemize bağlı Perşembe Yaylası’nda başlayan maden arama faaliyetleri diğer ilçelerimizdeki yaylalarda da yaygınlaştırılmak istenmektedir. Her geçen gün daha da önemi artan doğal yaşam alanlarımızın yok edilmesinden büyük endişe duyuyoruz. Ordu’ya hizmet eden Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanları olarak halkımızın ortak sesiyiz ve yaşam alanlarımızın savunucusuyuz. Maden şirketlerinin değil, gücümüzü aldığımız halkımızın yanında durarak, yaşam alanlarımızın yok olmasına göz yummayacağız ve verilen mücadelelerde halkımızla yan yana duracağız.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.