DOLAR 34,2384 0.14%
EURO 37,2924 0.21%
ALTIN 2.945,540,65
BITCOIN 23016892,24%
Ordu
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

KOKARCA MÜCADELESİNDE ”BİLİM KURULU” GELİYOR

KOKARCA MÜCADELESİNDE ”BİLİM KURULU” GELİYOR

ABONE OL
10 Ekim 2024 17:30
KOKARCA MÜCADELESİNDE ”BİLİM KURULU” GELİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Kokarcayı kullanarak fırsatçılık yapanlara izin vermeyelim.”

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı Olağan Toplantısı, yerinde yönetim anlayışıyla Ünye ilçesinde gerçekleştirildi. Kokarca ile mücadele ve Ordu genelindeki yatırımların ele alındığı toplantı verimli geçti.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, kokarca ile mücadele için bir bilim kurulu oluşturacaklarını açıkladı. Güler, “Kokarcayı kullanarak fırsatçılık yapanlara izin vermeyelim” uyarısında bulundu.

Toplantıya, Başkan Güler’in yanı sıra ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri, daire başkanları, şube müdürleri ve basın mensupları katıldı. Ekim Ayı Meclis Toplantısı, Ünye Atatürk Parkı’ndaki Belediye Sosyal Tesisleri’nde yapıldı.

Ünye Fen Lisesi 12. sınıf öğrencisi Emir Sina Argan, toplantının açılışını yaptı. Açılışta konuşan Argan, Ordu’ya yapılan çalışmalar için Başkan Güler’e teşekkür etti.

Gündem maddelerine geçmeden önce değerlendirmelerde bulunan Başkan Güler, meclis üyeleri ve kamuoyuna yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.